
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
A Budai Vár-barlang Budapest egyik legkülönlegesebb látnivalója, Magyarország egyik legrendhagyóbb barlangja. Ismerd meg a Budai Vár alatt húzódó barlangrendszer látogatók…
Volt egyszer egy öreg molnár, akinek volt három fia. A két idősebb elosztotta az örökséget apjuk halála után, így a…
Premier Táncklub hagyományos éves gálája kerül megrendezésre a Hsmk színháztermében. A két órás műsorban fellépnek a gyerek kezdő, gyerek haladó,…
pozycji w koszyku
suma:
Czas sesji upłynął. Aby dokonać zakupu biletów należy je ponownie dodać do koszyka.