
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.
A KultúrFlipper, a British Council Hungary és az ISON közös programja.
Április 12-én, szombaton a Magyar Költészet Napja alkalmából kerül megrendezésre "Életem versei" sorozatunk következő eseménye, melyen most is kötetlen hangulatban…
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.