Jegyvásárlás


Program


Therapy/Terápia - Gangaray Youth Ensemble the Artistic Program

Therapy/Terápia - Gangaray Youth Ensemble the Artistic Program

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 29. kedd, 19:00

A Gangaray Dance Company ezúttal egy különleges estére hívja nézőit, ahol az együttes által létrehozott, ez évben 10 éves jubileumát ünneplő Gangaray Youth Ensemble the Artistic Program táncművészei lépnek színpadra a THERAPY című előadásunkban. Az együttestől megszokott érzékiség és mozdulatvilágának tisztasága, annak egyedisége és összetéveszthetetlensége ismét látható lesz a színpadon. Az est folyamán összegezzük a mindenséget betöltő anyag összességét és a szemmel nem látható sokféleség energiahálóját, amely a valóságban fizikailag is megjelenítve, maga az élet terápiájává válik. Egy olyan atmoszférát kívánunk fókuszba helyezni, ahol mindenki számára könnyedén befogadható, esztétikus, narratívától mentes táncszínházi élményt tudunk adni, elkalauzolva nézőinket egy bár fájdalmakkal teli, de a megváltást megadó világba.

 

Előadók: Hoffer Tekla, Molnár Léna, Paulina Gaujour, Pokriva Glória, Ludovica Cammalleri

Betanították a GDC táncművészei: Bali Boglárka, Baumgartner Krisztina, Kovács Enikő, Maday Tímea Kinga

Koreográfus: Hámor József

 

Gangaray Dance Company:

A Kortárs Táncművészetért Alapítvány égisze alatt működve legfőbb küldetésünk, hogy a társulat előadásaiban és a folyamatosan fejlődő oktatási programunk munkájában egyaránt a hitelesség és a minőség tükröződjön. A fiatal tehetségek kutatása, képzése és támogatása mellett célunk életben tartani a kortárs tánc értékeit a jövő generáció számára. Előadásaink magasszintű tánctechnikai tudatosságot, kidolgozott testhasználatot és erős színpadi jelenlétet kívánnak. Hisszük, hogy a testben rejlő lehetőségek mélyreható tanulmányozása által a táncművész a tartalom közvetítésének hiteles médiumává válhat. A Gangaray egyedi stílusában létrejött koreográfiák nem csupán megtöltik, de formálják is a teret. A precizitás, a tiszta irányok és az artikulált mozdulatok végtelen dimenziókat láttatnak.

 

 

About the company:

The cornerstone of the Gangaray Artistic Youth Ensemble Program is the creation of a professionally unquestionable Hungarian and international standard. For 9 years now, we have been working with our dancers from all over the world, keeping in mind foreign trends. During our work, the young dancers who have been admitted will gain a deep insight into a world that will show them how companies and choreographers work, thus expanding our professional development for their future. In addition to the repertoires of the Gangaray Dance Company, the dancers can present themselves with their own pieces and introduce themselves to the domestic Hungarian audience.

 

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A többszörösen díjazott olasz filmből készült előadás olyan kényes kérdéseket feszeget, hogy mit jelent őszintének lenni egy barátságban, szerelemben, hogy meg lehet-e ismerni a másik embert, vagy erre az együtt leélt élet is kevés.

A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra a funkcionális rendszerek és szervek. A látogatók egyöntetű véleménye hogy, a kiállítás nagyon mély nyomot hagy minden korosztály számára és elgondolkodtat, hogy hogyan is éljük tovább életünket.

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!