Jegyvásárlás


Program


Németh Virág: TAIGETOSZ GIMI (A Gólem Diák Stúdió előadása)

Németh Virág: TAIGETOSZ GIMI (A Gólem Diák Stúdió előadása)

A Kiskorú Öngyilkosok Szigorított Intézete, vagy ahogyan a beesők hívják Taigetosz Gimi, egy baromira nem átlagos hely. Ide csak úgy juthat be bármelyik tini, ha először kinyiffantotta magát. De persze, mint minden más gimiben, itt is farkastörvények uralkodnak: vannak a menők és vannak a lúzerek, az egyik csoport tökösen nyírta ki magát, a másik még ezt is csak a maga…  több

Taigetosz Gimi (a Gólem Stúdió előadása)

A Kiskorú Öngyilkosok Szigorított Intézete, vagy ahogyan a beesők hívják Taigetosz Gimi, egy baromira nem átlagos hely. Ide csak úgy juthat be bármelyik tini, ha először kinyiffantotta magát. De persze, mint minden más gimiben, itt is farkastörvények uralkodnak: vannak a menők és vannak a lúzerek, az egyik csoport tökösen nyírta ki magát, a másik még ezt is csak a maga szánalmas módján volt képes megtenni. Ha keveredni próbálsz, azt fogod kívánni, bárcsak újra megölhetnéd magad.

A Taigetosz Gimi fogvatartottjai között megtalálni a tipikus gimis arcok közül mindenkit: a mindent humorral elütő nyomulós srácot, a folyton káromkodó mitugrászt, a kocka gamer fiút, a bunkó menőket, akik úgy gondolják, mindenkit maguk alá söpörhetnek és csatlósaikat, a tudatlan kislányt, a hősszerelmest, a kitaszt, a „rohadtulteszekmindenkire” lányt és a valahogy feltűnően átlagos csajt is. 
Azzal a kis különbséggel térnek csak el az átlagos gimisektől, hogy van aki már felvágta az ereit vagy begyógyszerezte, felakasztotta magát, áramot vezetett a kádba fürdés közben. Az öngyilkossági módok válogatott típusait mutatják be és beszélnek róla olyan könnyedséggel, mintha csak a buszmenetrendet olvasnák fel. 
(Mi szóltunk!) 
Az egyetlen vágyuk, hogy kijussanak ebből a koszfészekbők és ne kelljen egymás pofáját nézniük. De hát ki az Isten segítene ennyi nyomorulton? Mondjuk ő épp ráér.
 
NYÁLAS: Kerekes Marci
GYÖKÉR: Ficsor Milán
NORMÁLIS: Dajka Szúra Szeréna
VISSZAESŐ: Lamberti Vica
GYÍK: Lippai Levente
ZSIDÓ: Albert Rea
MENŐ ARC: Mach Máté
SIDEKICK: Lendvai Péter
BADASS: Hasuly Polly
NAIV: Ábrahám Kíra
BUKSI: Pethes Vivien
PSZICHÉ: Erbszt Anna

Író: Németh Virág
Zeneszerző: Várvölgyi Szabolcs
Mozgás: Sipos Vera
Producer: Marcsa Barbara
A rendező munkatársa: Rácz Lili
Rendező: Borgula András és Németh Virág

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban…

A Tündértánc - Nővarázs című cirkuszi műsor 2020. szeptemberig lesz látható Budapesten a…