Jegyvásárlás


Program


Hedda Gabler
10

Hedda Gabler

.. valahogy mindnyájan hiánnyal születünk, a „szerencséseknél” az élet kitölti, betapasztja ezt a „hiányt”, de szép számmal akadnak olyanok is, akiknél semmi nem képes betölteni ezt az ürességet ..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 30. csütörtök, 19:00

HENRIK IBSEN drámája alapján: Hedda Gabler
dráma

Hedda Gabler élete és sorsának alakulása látszatra irigylésre méltó, idilli és tökéletes, de… Hisz mindig van egy: „de”. Mert valahogy mindnyájan hiánnyal születünk, a „szerencséseknél” az élet kitölti, betapasztja ezt a „hiányt”, de szép számmal akadnak olyanok is, akiknél semmi, de semmi nem képes betölteni ezt a bennünk tátongó ürességet.

Játsszák
MÉSZÖLY ANNA  
FECZESIN KRISTÓF
SIMON ZOLTÁN
EDVI HENRIETTA
FARKAS SÁNDOR
MOLNÁR ANNA
KUTI ZSÓFIA

Alkotók
Díszlettervező: RUSZNYÁK GÁBOR
Jelmeztervező: TIHANYI ILDI
Videó: HAJDUFI PÉTER
Koreográfia: HARANGOZÓ LILI
Súgó:  SZARKA VIKTÓRIA
Ügyelő-Rendezőasszisztens: GADUS DORKA

Rendező: RUSZNYÁK GÁBOR

Ajánlatunk


Zerkovitz Béla, a pesti kuplé édesapja: benne ismert magára, általa ébredt öntudatra Budapest népe. Dalaiban lelt formát por, bűz, német és jiddis szó, cinikus törtetés és elomló szentimentalizmus, ezekben szólalt meg a belkerületek titkos romantikája, húrjain született újjá a kuplé, a pesti népdal. Zerkovitzot nem lehetett nem szeretni, így vagy úgy, de mindenkire hatott.

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!