Jegyvásárlás


Program


Galla Miklós prózai önálló estje

Galla Miklós prózai önálló estje

Galla Miklós önálló prózai estje
Ezúttal végig prózai műsort mutat be a Művész.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 3. hétfő, 19:00

Humoros történetek a szüleiről, gyerek - és fiatal korából, színész - és popzenei anekdoták (ezeket lehet akár stand up comedynek is nevezni), történetmesélés arról, hogy miként találkozott a Monty Python csoport még élő, öt tagjával, vicces, fiktív monológok, mesék és infantilis szóviccek teszik teljessé a műsort. Meglepetés is lesz! Műsoridő: másfél óra.

Ajánlatunk


musical két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

Ajánló


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!