Jegyvásárlás


Program


Csongor és Tünde

Csongor és Tünde

Volt egy almafa, melyet egy tündér ültetett, hogy elnyerje általa Csongor, a királyfi szerelmét. Az úrfi menthetetlenül bele is szeret a tündérlányba, csakhogy Mirígy, a gonosz boszorkány boldogságukra tör..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. csütörtök, 14:00

Csongor és Tünde

Csillagfény és földi ágból, te is ennél, az aranyalmából." Ugye? Hiszen fiatalítanak és örök életet adnak. Volt egy almafa, melyet egy tündér ültetett, hogy elnyerje általa Csongor, a királyfi szerelmét. Az úrfi menthetetlenül bele is szeret a tündérlányba, csakhogy Mirígy, a gonosz boszorkány boldogságukra tör, mert az almákat magának akarja megszerezni.

Persze végül a jó győz, a rossz pedig elnyeri méltó büntetését.

Ajánlatunk


Európa kulturális fővárosa hivatalos programja keretében április 15-én a Veszprém Arénában kerül megrendezésre az Ez az a nap! 2023. Az eseményen a világszerte ismert Michael W. Smith mellett színpadra lép Oláh Gergő, az Új Forrás és a Hanna Projekt.

A mű két rendkívüli emberről, a világirodalom egyik legnagyobb írójáról és a kor ünnepelt színésznőjéről szól. Szenvedélyes szerelmük és házasságuk története személyes levelekben elbeszélve.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Ajánló


Pazar látvány, lebilincselő történet, epikus zene: a modern videojáték ma már igazi mestermű, ami sokszor egymástól távoli tudományágak képviselői precíz…

A “Sukhishvili” társulat 2019-es nagysikerű fellépése után, hagyományos georgiai és különböző klasszikus táncokat ötvöző műsorával visszatér a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.

Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!