Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások





Háy János
Utánképzés Ittas Vezetőknek

Háy János visszatérő szerzőnk; házasságon innen, házasságon túl című műve a magyar színház egyik legnagyobb sikere. 2018 tavaszán vadonatúj, Budapesten még nem játszott keserű komédiáját, az utánképzés ittas vezetőknek című darabját mutatjuk be. Vagy mondjunk inkább gyomor-keserű komédiát?!

Az utánképzés ugyanis olyan emberekről szól, akiknek ittas vezetésért elvették a jogosítványát, s háromnapos csoportterápián kell részt venniük. A mai magyar társadalom nagyon (vagy a legkevésbé sem!) Jellegzetes alakjai vonulnak fel előttünk: intézetis férfi, olasz-magyar nem-is-annyira-menő csávó, közös képviselő, trendi műkörmös, projektmenedzser, újságíró, munka-alkoholista multis, vendéglátós és persze két pszichológusnő, akik a terápiát vezetik, és akik szintén nem egyszerű figurák!

Egyszerre hihetetlenül szórakoztató és elgondolkodtató kis remekmű ez a darab – abban a két korty ital közötti szünetben, amit úgy hívnak: az élet.

Alkotók
Díszlet-Jelmez: Kovács Yvette Alida
Dramaturg: Deres Péter
Ügyelő: Tóth Flamina
Súgó: Balázs Éva
Rendezőasszisztens: Rumán Cintia
Rendező: Lengyel Ferenc Jászai Mari-Díjas

Hossza: 2 Óra 20 Perc, 1 Szünettel

Ajánló


Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!