Jegyvásárlás


Program


Zsidó sportolónők Magyarországon - Szunyogh Szabolcs előadása

Zsidó sportolónők Magyarországon - Szunyogh Szabolcs előadása

Ezúttal a sportolónőkről lesz szó: Kronberger Lili és Rotter Emília műkorcsolyázókról, Elek Ilona és Elek Margit vívónőkről, Sipos Anna asztaliteniszezőről, Székely Éva úszóról, Polgár Judit sakkozóról és Keleti Ágnes tornászról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 19. szerda, 18:00

Ha a magyar zsidó sportolók jönnek szóba, legtöbbünknek a nagyszerű férfi olimpikonok és világbajnokok jutnak az eszébe: Hajós Alfréd úszó, Petschauer Attila kardvívó, vagy Bródy György és Sárkány Miklós vízilabdázók. Ezúttal a sportolónőkről lesz szó: Kronberger Lili és Rotter Emília műkorcsolyázókról, Elek Ilona és Elek Margit vívónőkről, Sipos Anna asztaliteniszezőről, Székely Éva úszóról, Polgár Judit sakkozóról és Keleti Ágnes tornászról. Az ő teljesítményük talán még nagyobb, mint a férfi sporttársaiké, mert a sportág nehézségein kívül meg kellett küzdeniük az előítéletekkel is.

Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész a legnagyobb örömünkre 60 év óta aktív szereplője a magyar dalkultúrának, és gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!