Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások




Hrutka Róbert: Láthatatlan szépség – Tompos Kátya emlékére

Vendégek: Falusi Mariann, Für Anikó, Grecsó Krisztián

 

Vannak pillanatok miket elfelejtünk megélni...vannak dallamok, miket nem hallunk meg...versek, melyek olvasatlanok maradnak...és ha néha úgy érezzük egyedül maradtunk a világban, csak engedjük, hogy megmutassa magát, az a titokzatos valami, ami sokszor észrevétlen, de körbe vesz minket: a láthatatlan szépség. Ahhoz, hogy láthatóvá váljék szükség van a hitünkre, mert ez a hit lehet a kapocs ember és ember, vagy ember és Isten között. Ez a hit ad elég erőt ahhoz, hogy képesek legyünk hinni egymásban, ahogy a csodákban is.

Tompos Kátya barátsága megtanított minket arra, hogy ezek a csodák néha a legegyszerűbb hétköznapi dolgokban, történésekben rejtőznek, mert minden perc és pillanat felértékelődik, ha megpróbáljuk úgy megélni őket, mintha az lenne az utolsó.” Ez lesz a legfontosabb üzenete ennek az estnek, ahol Hrutka Róbert és legkedvesebb barátai Falusi Mariann, Für Anikó és Grecsó Krisztián vendégszereplésével mindezek a zene és irodalom nyelvére formálódnak.

Hrutka Róbert az Artisjus és Fonogramm-díjas zeneszerző, énekes munkásságát számos hazai és külföldi előadónak, színésznőnek írt dal, színház, balett és filmzene fémjelzi. A kortárs költők, írók barátsága és a közös irodalmi estek hívták életre ezt az érzelmekben gazdag, zenés utazást a kiváló zenészekből álló akusztikus műsorával.

A zenekar tagjai: Hrutka Róbert – gitár, ének; Kalmus Felicián – cselló; Fehérvári Attila – basszusgitár; Dely Domonkos – perka, vokál; Schmidt Vera – vokál.

 

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánló


Folytatódik Takács-Nagy Gábor sorozata! Még szerencse, hogy a két bécsi klasszikus, Haydn és Mozart szimfonikus életműve elegendő munícióval szolgál a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!