Jegyvásárlás


Program


Zséda és a Kvartett koncert

Zséda és a Kvartett koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 19:00

Az élő zene varázsa, klasszikus elegancia, finom nőiesség, meghitt harmónia… 


Ismert világserek és jazz klasszikusok, úgy, ahogyan csak Zséda énekli, és legismertebb slágerei, ahogyan még csak kevesen hallhatták. 
Egy műsor, mely különleges zenei kalandozásra csábít. Zséda olyan dalokat énekel, amelyek számára rendkívül kedvesek. Mindent, ami eddigi zenei pályafutása során fontos volt, és a mai napig is az maradt. Olyan dalokat, amik őt jelképezik, és amiket saját maga válogatott össze. Zséda énekhangja és szépsége, nőiessége egyaránt lenyűgözi közönségét. Dalaiban mindig érződik varázslatos személyisége, mintha legféltettebb titkait osztaná meg velünk, hallgatókkal. 12 toplistás sláger, 3 platina-, 2 aranylemez, közel 100 teltházas koncert az ország nagyvárosaiban, teltházas koncert a Papp László Budapest Sportarénában. Novemberben Miskolcon a Művészetek Házában!

Jegyár: 3900 Ft

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!