Jegyvásárlás


Program


Zorán - Ti kértétek...

Zorán - Ti kértétek...

Mivel Zoránnak hatalmas repertoárja van, minden alkalommal hosszas dalválogatás előzi meg a program összeállítását, de még így is lehetetlen, hogy az összes, tartalmilag és zeneileg figyelemre méltó szám beleférjen a koncert műsorába. És valóban: sok olyan dal van, amely talán méltatlanul maradt ki, noha a közönség örömmel fogadta volna őket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 28. csütörtök, 19:00

A mostani koncertre Zorán ezeket a kéréseket és javaslatokat figyelembe véve állítja össze a műsort. Természetesen elhangzanak majd a jól ismert, kihagyhatatlan számok, de emellett csokorba szedi a közönség által „reklamált”, rég nem játszott dalait is. És persze megosztja velünk a dalokhoz kapcsolódó, kevéssé ismert érdekességeket, történeteket is.

Mindezt – ahogy megszoktuk Zorántól – a legmagasabb zenei színvonalon hallhatjuk majd, kiváló zenésztársakkal, vendégekkel, meglepetésekkel.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!