Jegyvásárlás


Program


Zorán koncert

Zorán koncert

Ismét ellátogat hozzánk a töretlen népszerűségnek örvendő Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Zorán.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 21. csütörtök, 20:00

Az őszi nagykoncertje előtt ez lesz az egyetlen koncertje Budapesten és környékén. A művész hosszú évek óta
ikonikus alakja művelődési házunknak, hiszen nagyjából másfél évente rendszeresen visszajár hozzánk, dalai megunhatatlanok, személyisége lebilincselő. A közönség minden egyes alkalmat ünnepnek tekint, hiszen a művész gazdag repertoárjából válogatva megszólaltat kihagyhatatlan és ritkán játszott zenei csemegéket is. A vendégek most is erre számíthatnak: különlegességekkel és érzelmekkel teli estére, gondosan összeválogatott, változatos szerzeményekre. Koncertje kétségkívül emlékezetes lesz, és meghitt élményt nyújt majd.
Közreműködnek: Sipeki Zoltán, Gátos Iván, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara

Műsoridő: 120 perc

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

bohózat két felvonásban

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!