Jegyvásárlás


Program


ZoNa Jótékonysági Kézilabda Gála
2

ZoNa Jótékonysági Kézilabda Gála

A ZoNa alapítvány bemutatja az I. jótékonysági kézilabda gálát a hivatásos árvákért.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 7. péntek, 12:00

2024. június 07. - Győr, Olimpiai Sportpark

10:30-tól várjuk a legkisebbeket akadálypályával és detektív programokkal a JuniorJumps jóvoltából. Találkozhatnak a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete jóvoltából a Teddy Maci kórházzal. A gyerekek számíthatnak kézműves feladatokra, arcfestésre, csillámtetkóra, hajfonásra és bizonyos feltételekkel heteslövő versenyre.

12:00- órától a Készenléti Rendőrség Zenekara, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kórusa, a Broadway Stars Company énekesei Horváth Mónika és Szaszák Zsolt műsora nyitja meg a kézilabda gálát. 

13:30-kor kezdetét veszi a gálamérkőzés. A magyar rendőr férfi kézilabda válogatott dr. Vattay Gergely irányításával megmérkőzik a ZoNa Alapítvány csapatával, amelyet Iváncsik Tamás irányít, illetve közreműködik Papp Dorka nagykövetünk is. A csapatok tecnikai vezetői: Bodó Richárd és Bánhidi Bence. 

15:00 órától a kupamérkőzések következnek. A Győri ETO KC., a Ferencvárosi TC., a Budaörs Handball és a Szombathelyi KKA. U 15-ös leány kézilabda csapatai mérkőznek meg az I. ZoNa kupáért. 

19:00 órától eredményhirdetés és díjátadó.

A rendezvény során az előcsarnokban megtekinthetők Wild-Zentai Mariann vizuális művész és Bognár Eszter festőművész alkotásait, valamint kiállításra kerülnek a ZoNa országos rajzpályazat díjazott művei.

A mérkőzések szüneteiben meglepetés bemutatókkal készülünk, amelyben közreműködnek helyi iskolák és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

A rendezvény fővédnöke: dr. Pintér Sándor ny. r. vezérezredes, Magyarország belügyminisztere, miniszterelnök-helyettese.

Védnökök: dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány valamint Hajdu János r. altábornagy, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója.

Az esemény házigazdája Gál Kristóf r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság, Kommunikációs Szolgálatának Vezetője.

A zenét biztosítja: dj. Kecsoh

Szeretettel várjuk az érdeklődöket!

Segítünk a hivatásos gyerekeknek, mert mindenkinek jól jön egy védőangyal!

Ajánlatunk


“Színdarabot csinálni valahogy régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog. De eddig hiányzott a drámám hozzá. Most megvan. Én bányászom a nyersanyagot, de a végső formáját az alkotótársaim fogják megadni, amíg lehet, az én közreműködésemmel. Elfogadom, ha esetleg én már nem látom az előadást. Nagyon szeretném, de ebben a játékban nem a győzelem, a részvétel a fontos.” /Karsai Dániel/

Ezen az estén Mucsi Zoltán kiáll a nézők elé és elmeséli élete legfontosabb történeteit. Persze nem véresen komolyan, hanem olyan „Kapásan”.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Claude Debussy PELLÉAS ÉS MÉLISANDE Opera öt felvonásban, két részben, francia nyelven, magyar és angol felirattal

Miként az ember leveti elnyűtt ruháit és újakat ölt magára, úgy adja fel a lélek is az öreg és hasznavehetetlen…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!