Jegyvásárlás


Program


Zombi Child (Zombi Child)

Zombi Child (Zombi Child)

Haiti, 1962. Egy férfi feltámad halottaiból, minekutána rabszolgasorban megjárja a cukornádültetvények poklát. 55 évvel később egy párizsi elitgimnáziumban egy kamasz lány gyanútlanul beavatja újdonsült fehér barátnőit egy évtizedek óta kísértő családi titokba. Csakhogy azt nem sejtheti előre, hogy elmesélése nyomán az egyikük szerelmi bánatában olyasmibe ártja bele magát, amibe talán nem kellene.

 

Zombi Child
Francia dráma, 2019, 101’
Rendezte: Bertrand Bonello
Szereplők:
Louise Labeque, Wislanda Louimat
Francia nyelven, magyar felirattal
Cannes 2019, Rendezők kéthete

 

 

Haiti, 1962. Egy férfi feltámad halottaiból, minekutána rabszolgasorban megjárja a cukornádültetvények poklát. 55 évvel később egy párizsi elitgimnáziumban egy kamasz lány gyanútlanul beavatja újdonsült fehér barátnőit egy évtizedek óta kísértő családi titokba. Csakhogy azt nem sejtheti előre, hogy elmesélése nyomán az egyikük szerelmi bánatában olyasmibe ártja bele magát, amibe talán nem kellene.Zombi Child

Drame, 2019, 101’

Pays de production : France

Réalisateur : Bertrand Bonello

Avec Louise Labeque, Wislanda Louimat

Langue: français, sous-titrés hongrois

Sélection au Festival de Cannes - Quinzaine des réalisateurs (2019)


Haïti, 1962. Un homme est ramené d'entre les morts pour être envoyé de force dans l'enfer des plantations de canne à sucre. 55 ans plus tard, au prestigieux pensionnat de la Légion d'honneur à Paris, une adolescente haïtienne confie à ses nouvelles amies le secret qui hante sa famille. Elle est loin de se douter que ces mystères vont persuader l'une d'entre elles, en proie à un chagrin d'amour, à commettre l'irréparable.

 

Ajánló


A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban - de játszódhatna…

Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig