Jegyvásárlás


Program


Zenél a mozi: Elvis Presley-est

Zenél a mozi: Elvis Presley-est

ZENÉL A MOZI!
Filmvetítés és zenés előadás.
Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 6. szombat, 17:15

Április 6. szombat Elvis Presley-est
17.15 Börtönrock /Jailhouse Rock/ (amerikai zenés dráma, 96 perc, 1957. főszerepben: Elvis Presley és Judy Tyler, rendezte: Richard Thorpe)
A történet szerint főhősünk egy lány segítségére siet, de dulakodás közben véletlenül megöli a támadót, így szinte azonnal a börtönben találja magát. Unalmában megtanul gitározni, majd ottani cellatárásaival bandát alapítanak, és hamar az intézmény legnépszerűbb zenekarává növik ki magukat. Szabadulásuk után folytatják zenei pályafutásukat, de a sikernek sokszor súlyos ára van.

19.00 Ed Philips and the Memphis Patrol zenekar koncert
A modern zenei megoldásokkal felütött rockabillyjükkel Európa-szerte nagy sikerrel koncertező budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A little less conversation vagy a Viva Las Vegas.
Tagok: Ed Philips – ének, Sonny – gitár, Singer – nagybőgő, Little Tommy – dobok.

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!