Jegyvásárlás


Program


Zene•Bor•a I. sétáló borkóstoló

Zene•Bor•a I. sétáló borkóstoló

Jegyeket csak elővételben, 2021. november 11. csütörtökig lehet váltani!
Az előkészületek miatt az esemény napján már nem váltható belépőjegy.
Köszönjük megértésüket!

A belépő korlátlan bor kóstolására jogosít, korlátlan ásványvizet és emellett 3 kis vacsorajegyet is tartalmaz, ami a borozáshoz illő borkorcsolyákat foglal magában és az este alatt beváltható a bistroban.

Az első este tematikája az újborok és az újdonságok lesznek. 10-12 hazai borász (általában borvidékenként 1-1) mutatja be kiváló borait a résztvevőknek. Lesznek közte a 2021-es évjárat újborai, vagy olyan régebbi évjáratok újdonságai is, melyek a közelmúltban kerültek forgalomba.

Az est hangulatáról a borok mellett egy zenei produkció is gondoskodik majd!

A zenei produkciónk az első esten:

Voice & Piano

Gájer Bálint, a TV2 The Voice tehetségkutatójának "ezüstérmese" különleges

sármos énekhangjával a legjobb mai magyar swing'n'pop énekes, a swing hercege. Az est folyamán a saját dalai mellett elhangzanak Frank Sinatra, Michael Bublé legnagyobb slágerei is. Zongorán kísér Reviczky Balázs.

 

A Pannónia Filmstúdió Magyarország legnagyobb és a világ egyik legnagyobb rajz-, animációs- és szinkronfilmstúdiója volt, melyet 1957-ben alapítottak.

A Hűvösvölgyi úton található történelmi épület helyet biztosít a rajzfilm -animációs produkciókhoz, illetve zenei projektekhez.

Több, mint másfél évtized szünet után ez a lenyűgöző épület Hűvösvölgyben újra otthont adhat vadonatúj, nemzetközileg elismert darabok gyártásának.

Ez a gyönyörű helyszín ad helyet sétáló borkóstolónknak.

A borászok pontos névsora a facebook eseménynél kerül folyamatos feltöltésre!

Ajtónyitás és kóstolás kezdete: 18:30

zárás: 23:00

Ajánló


„Operába? Biztos, hogy nem! Szűk, nyikorgós széken ülni tízezrekért öt órán keresztül, várva, hogy a kövér nő végre tényleg meghaljon?”…

Adott egy kor, adott egy mindenki által szeretett nőideál, Sisi, aki maga volt a megtestesült nagybetűs élet, és adott egy…