Jegyvásárlás


Program


ZÁGSON - A Gólem tudományos és fantasztikus dumaelőadása

ZÁGSON - A Gólem tudományos és fantasztikus dumaelőadása

Közéletről, Közösségről, Kultúráról, Művészetről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 17:00

ZÁGSON - A Gólem tudományos és fantasztikus dumaelőadása

Tudtad, hogy a koala a legbutább állat a világon? Kizárólag akkor ismeri fel egyetlen táplálékát, az eukaliptuszlevelet, ha a fán látja – ha kiteszed elé egy tányérra, inkább éhen hal, minthogy megkóstolja.

Tudtad, hogy ha megnyalnád a Nyilas B2 molekuláris felhőt a világűrben, málnaízű lenne? Az objektumot ugyanis ugyanaz az etil-formiát alkotja, amely a málna ízéért vagy a rum illatáért is felelős.

Tudtad, hogy a briteknél átlagosan háromszor annyi gyerek születik a zsidó családokban? És erre nincs tudományos magyarázatunk!

A Gólem Színház és Zsidó Előadóművészeti Központ közéleti, tudományos ismeretterjesztő magazinműsora havonta jelentkezik hasonló érdekességekkel – jelszavunk: Más hírek, másként. Arra keressük a választ, létezik-e, hogy a zsidók mindent másként látnak? Nálunk a vezető hírek között ugyanolyan fontos szerepet kap egy új bolygó születése, a gólyák vándorlásának megváltozott útvonala, vagy éppen a sóletfőzés egyedi megoldásai, mint a politikai élet legfrissebb történései. A nagyvilág legfontosabb eseményeit pedig olyan „szakértők” kommentálják, akiknek a legegyszerűbb hírtől is beindul a fantáziájuk, és csak egyetlen dologban tudnak megegyezni – mindannyian zsidók.

Kerekes-Katz Petra, Sándor Erzsi és Janklovics Péter hónapról hónapra izgatottan várják, mivel tud meglepni minket a világ – és Borgula András műsorvezető.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!