Jegyvásárlás


Program


Yoko Retro Nyári Fesztivál

Yoko Retro Nyári Fesztivál

Augusztus 8-án szombaton este folytatódik a Yoko Retro Nyári Fesztivál! Ezen az estén Jászberényben az LVG Udvarán csendülnek fel az elmúlt 40 év legjobb slágerei!

Gyere és bulizz velünk Te is barátaiddal, továbbra is a hamisítatlan Yoko-s hangulattal várunk!

A rendezvényekre vonatkozó korlátozó rendelkezések idejére néhány speciális szabályt hoztunk meg, hogy a lehető legjobban meg tudjunk felelni a szabályoknak és így is garantált lehessen a fergeteges közös buli!

Csak elővételben értékesítünk jegyeket!
Annak érdekében hogy elkerüljük azt, hogy a helyszínen akár több száz vendég ne tudjon a teltházra való tekintettel résztvenni, így minden jegyet előre értékesítünk. Ezzel elkerüljük a helyszíni kellemetlenséget, hogy sokakat ne tudjunk beengedni, hiszen tudjuk milyen kellemetlen, hogyha nem tudtok csatlakozni.

Elővételes jeggyel este Maximum 10 óráig meg kell érkezni
Számunkra elsődleges a remek hangulatú buli, amelynek a jó zenék mellett alapköve az, minél többen tudjunk együtt szórakozni a helyszínen. Ezt pedig úgy tudjuk elérni, hogyha időben érkezik mindenki, hiszen a jelentősen csökkentett létszám végett ez garantálja majd a remek közös bulit!

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít
Aki volt már LVG Udvaros buliban az tudja, hogy ilyenkor jelentős forgalom zajlik le a bejáratban, hiszen percenként 50-100 ember mozog ki és be az LVG Udvarba. Annak érdekében hogy a szabályokat maradéktalanul be tudjuk tartani csak így biztosítható az, hogy 500 főnél ne tartózkodjanak többen egyszerre a Gimi Udvarban. Amennyiben elhagyod a buli területét, akkor a karszalagod eltávolításra kerül.

A buli korhatára: betöltött 17 év
Az életkor a helyszínen ellenőrzésre kerül és amennyiben valaki nem múlt el még 17 éves, azt nem tudjuk beengedni a buliba és az elővételes jegyének árát sem tudjuk visszatéríteni. Ennek oka nem a szolgáltatás nélküli haszonszerzés, hanem, hogy másoktól ne vegyük el a szórakozási lehetőséget a korlátozott létszámra vonatkozóan. Így tehát kérjük ebben megértéseteket. Természetesen amint visszaállnak a dolgok és nem lesz létszámkorlát, akkor ez a szabály is eltörlésre kerül.

Kapunyitás: 21:00 - Házigazda: Dj Guba

Az italpultokban továbbra is kedvező árakkal kínáljuk kedvenceiteket, továbbá Amerikai Hot-Dog árusítás lesz a megszokott módon!

Gyere és bulizz velünk Te is barátaiddal augusztus 8-án szombaton este!

Üdv,
Yoko Retro Team

Ajánló


Az óvodás és kisiskolás gyerekeknek szóló előadás sok verssel és zenével meséli újra…

A vén oroszlán és a titokzatos szfinx Erős, hatalmas személyiségek, legendák – egészen…