Jegyvásárlás


Program


YBL POP - Gorg & Benzol - Bujdosó Trió

YBL POP - Gorg & Benzol - Bujdosó Trió

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. Ezúttal két fiatal tehetséges csapat mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 19. péntek, 20:00

A Gorg&Benzol egy félinstrumentális, stenk-fusion trió a keleti blokkból. Céljuk, hogy a hallgatóság furcsán érezze magát és mindenki kérdőjelezze meg önnön valóját. Ezt éles váltásokkal, harmóniákkal, modulációkkal, és szigorú kompromisszumkerüléssel igyekeznek elérni. Kevernek technot jazz-el, rock zenét jazz-el, funkot jazz-el és jazzt is jazzel. Szeptemberben jelent meg első lemezük, a “Trip to Hatland”. A dalaik néha elképzelt világokban játszódnak, néha pedig a való világban, de valahol mindig. 2023 októberében több ezer zenekar közül megnyerték az Öröm a Zene tehetségkutató sorozat döntőjét. A győzelemnek köszönhetően nagyon sok lehetőségre tettek szert ezek közül az egyik a júniusi szabadtéri koncert a Várkert Bazárban. 

A Bujdosó Trió 2011 telén alakult, tagsága a hazai alternatív/jazz/világzenei színtér olyan fontos zenekaraiból verbuválódott, mint - a teljesség igénye nélkül - az Egy Kiss Erzsi Zene, a Kampec Dolores, a Kistehén, a Meszecsinka, a Specko Jedno, az Ági és a Fiúk és a Pop Ivan.

Alig egy évvel később 2012 decemberében jelent meg Gold for Leslie című bemutatkozó lemezük melyet „ellenállhatatlanul vonzó albumként” üdvözölte a kritika. Mediterrán mámor, közel-keleti révület, álomszerű rumba, bőkezűen adagolt pszichedelia, improvizatív kalandozások - ilyen világokat idéz a Bujdosó Trió különleges, eltéveszthetetlenül egyedi zenéje. 

A csapat zeneszerzője, Bujdosó János a hazai zenei élet meghatározó alakja, zenekaraival bejárta Európát, eddig 3 szerzői albuma jelent meg, továbbá számos egyéb lemezen is szerepelt, és pályája során jó néhány filmhez komponált kísérőzenét.

Fennállása alatt a zenekar Budapest talán legaktívabb, legtöbbet koncertező klubzenekarává vált: hamar kialakult, lelkes közönségük örömére hétről hétre tűnnek fel a budapesti kulturális-éjszakai élet jellegzetes helyszínein, mindenütt zajos sikert aratva.

Esőnap: 07.23.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Richard Wagner A BOLYGÓ HOLLANDI Opera három felvonásban, német nyelven, magyar, angol és német felirattal

Ajánló


Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!