Jegyvásárlás


Program


XIX. „JAZZ és a BOR” FESZTIVÁLJA - Diák / nyugdíjas bérlet

XIX. „JAZZ és a BOR” FESZTIVÁLJA - Diák / nyugdíjas bérlet

XIX. „Jazz és a Bor fesztiválja” egyedi színfolt a Balaton déli partján.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 11. szerda, 20:00

Balatonboglár Város kiemelt rendezvénye. Nyáron, fesztivál keretek közepette csempésszük a nyaraló vendégek életébe ezt az igényes műfajt. A helyi jellegzetességek népszerűsítése mindannyiunk feladata. A négy nap alatt minden este 20 órától kezdődnek a programok. A mediterrán hangulatú udvarunkon esténként két jazz koncert és 4-6 borász várja a látogatókat. A zene mellett az ízek kavalkádját nyújtjuk a jobbnál jobb borok bemutatásával. A fesztivál-logoval ellátott üvegpoharakból kínáljuk vendégeinket a magas színvonalú zene mellett. Családbarát szervezésről gondoskodunk.

A 14 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes.

Ajánlatunk


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!