Jegyvásárlás


Program


Wine Time - Borászdinasztiák

Wine Time - Borászdinasztiák

Wine Time – Borászdinasztiák
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 8. péntek, 19:00

Hogyan valósul meg a családi vállalkozásként működő magyar borászatoknál a stafétabot átadása, a hagyomány továbbvitele, a tapasztalatok és a szaktudás átörökítése, a családi vagyon és a szellemi tőke megóvása? Áldás vagy kényszer-e mindez az utódok számára?
Míves borok kóstolása közben keressük a választ borszakértőnkkel, a sorozatunkból kihagyhatatlan DJ-dallamok kíséretében.

Előadó: Káli Ildikó sommelier
Dj-k: International Love Affair

A program 18 éves korhatárhoz kötött. A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes regisztráció február 07-én éjfélig az info@esernyos.hu e-mail címen vagy a +36 30 883 1953 telefonszámon.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!