Jegyvásárlás


Program


Whisky Show 2017

Whisky Show 2017

A Whisky Show Budapest 2017 idén hetedik alkalommal egyedülállóan mutatja be a legismertebb és a legnevezetesebb különleges whisky-ket, többek közt külföldi és hazai szakemberek előadásain körbejárva egy-egy érdekes témát vagy márkát, kóstolással egybekötve.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 15. vasárnap, 14:00

A legkiválóbb skót kevert és maláta whiskyk, az ír és amerikai whiskey-k, valamint a kanadai, japán és egyéb “egzotikus” whisky különlegességek gyártói és hazai forgalmazói teremtenek alkalmat arra, hogy vendégeink rengeteg márka és évjárat italait megkóstolhassák, megvásárolhassák.

A Whisky Show Budapest 2017 célja, hogy lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.  A Whisky Show már hagyomány, évről évre növekszik a kiállítók, az italkülönlegességek és a látogatók száma is. A whisky mellett számos minőségi rum, gin és egyéb párlat kóstolására lesz lehetőség. Minden kedves szakértőt, valamint whisky rajongót és whisky érdeklődőt várunk szeretettel a Corinthia Hotel Budapest-ben.

A Whisky Show Budapest 2017 szervezői elkötelezett hívei a kulturált alkoholfogyasztásnak, ezért megkérünk minden látogatót, hogy a kóstolás során törekedjenek a mértékletességre! A kiállításon, 18 éven aluli látogatókat alkohollal érvényes jegy esetén sem szolgálunk!

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!