Jegyvásárlás


Program


Webber 70!

Webber 70!

Az idén 70. születésnapját ünneplő Andrew Lloyd Webbert a Madách Színház egy fantasztikus születésnapi gálával köszönti, méghozzá Budapest legnagyobb színpadán a Papp László Sportarénában.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 12. péntek, 20:00

A gálán a Madách Színház új Webber bemutatójából a Rocksuliból és a Madách Színházban játszott Webber musicalekből hallhatunk részleteket. A gála különlegessége lesz még az is, hogy a magyar nyelven még be nem mutatottt Starlight Express, Love Never Dies és Sunset Boulevard musicalek dalait is hallhatja a közönség.

Andrew Lloyd Webber a világ legismertebb musical szerzője. Olyan világsikerek kötődnek a nevéhez mint az Evita, Az Operaház Fantomja, a Macskák, a Jézus Krisztus Szupersztár és még hosszan sorolhatnánk.

Előadásait számos magyar színház bemutatta már, azonban a legnagyobb sikerei közül több előadást is csak a Madách Színház mutathatott be. Szirtes Tamás és Andrew Lloyd Webber kapcsolata 35 éve kezdődött, de azóta a sokat bizonyított rendező és igazgató világszerte irigyelté vált, hiszen a világon elsőként rendezhette meg saját koncepciója szerint Webber három musicaljét is.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!