Jegyvásárlás


Program


Wass Albert est

Wass Albert est

Wass Albert estünk középpontjában az író prózai munkássága áll, például részletek hangzanak el a Te és Világ, a Tizenhárom almafa című művekből, az önéletrajzi írásainak kevésbé ismert szakaszaiból, novellák Szent László királyról vagy a tordai hasadék kialakulásáról.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 13. csütörtök, 19:00

Nem maradnak ki ikonikus versei sem – Üzenet haza, A hontalanság hitvallása vagy a Bujdosó imája Valamint részleteket láthatnak ifj. Szalai Róbert: A fenyőktől a pálmafákig című dokumentumfilmjéből.

A Fenyőktől a pálmafákig című dokumentumfilmben Wass Albert maga mesél floridai otthonában arról ifj. Szalai Róbertnek, hogy hogyan jutott el Erdélyből Floridába. A film melléklete a dr. Tanka László, a Panoráma Világklub elnökének kiadásában „Örökségkönyv – Wass Albert szellemi hagyatéka a Kárpát-medencében és a nagyvilágban” címmel megjelent emlékkönyvnek.

Közreműködik:

Benkő Péter
Ferenci Attila

Ajánlatunk


Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!