Jegyvásárlás


Program


Wass Albert est

Wass Albert est

Wass Albert estünk középpontjában az író prózai munkássága áll, például részletek hangzanak el a Te és Világ, a Tizenhárom almafa című művekből, az önéletrajzi írásainak kevésbé ismert szakaszaiból, novellák Szent László királyról vagy a tordai hasadék kialakulásáról.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 13. csütörtök, 19:00

Nem maradnak ki ikonikus versei sem – Üzenet haza, A hontalanság hitvallása vagy a Bujdosó imája Valamint részleteket láthatnak ifj. Szalai Róbert: A fenyőktől a pálmafákig című dokumentumfilmjéből.

A Fenyőktől a pálmafákig című dokumentumfilmben Wass Albert maga mesél floridai otthonában arról ifj. Szalai Róbertnek, hogy hogyan jutott el Erdélyből Floridába. A film melléklete a dr. Tanka László, a Panoráma Világklub elnökének kiadásában „Örökségkönyv – Wass Albert szellemi hagyatéka a Kárpát-medencében és a nagyvilágban” címmel megjelent emlékkönyvnek.

Közreműködik:

Benkő Péter
Ferenci Attila

Ajánlatunk


A Diótörő balett ötlete a cári színház egykori igazgatójától származott. E. T. A. Hoffmann: A diótörő és az egérkirály című meséje alapján olyan mese-balettet akart színpadra vinni, ami minden addigit felülmúl, mind hangzásban, mind pedig látványban.

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

Ajánló


2023. július 28., 29., 30. 21.00 esőnapok: 2023. július 31., augusztus 01.

A Danubia évadának egyik fénypontja a hagyományosan a karácsony körüli napokban megrendezett Klasszikus karácsony koncert. Ideális lelki táplálék és magas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!