Jegyvásárlás


Program


Wanda Lavanda Kolibri 25 - Találkozások január21-29.

Wanda Lavanda Kolibri 25 - Találkozások január21-29.

3 éves kortól
Wanda Lavanda

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 23. kedd, 11:00

A rijekai Puppet Theatre vendégelőadásának főhőse Wanda, egy kisbárány, aki színes bundájával kitűnik a mező többi állata közül.

Wandát a megszokottól eltérő külseje miatt sok elutasítás éri, és nehezen talál barátokat. Azonban a történet végére rádöbben, hogy különlegesnek lenni nem is olyan rossz, és természetesen társakra is lel.

Az előadás a tolerancia és a másság elfogadásának fontosságát mutatja be a legkisebbeknek, természetes anyagból készült, bájos állatbábok segítségével.

Ajánlatunk


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg…

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!