Jegyvásárlás


Program


Vox Arborum – fafúvós trió

Vox Arborum – fafúvós trió

A Vox Arborum Kamarazenei Műhely 2008-ban alakult, repertoárján a barokk és a bécsi klasszika művei mellett szerepelnek reneszánsz művek átiratai és 20. századi zenék is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 11. vasárnap, 19:00

Vox Arborum Kamarazenei Műhely

Bánki Berta – fuvola
Villányi Péter – oboa
Ambrózy Attila – fagott

Műsor:
Johann Sebastian Bach: C-dúr háromszólamú invenció (Ambrózy Attila átirata)
Giovanni Bononcini: C-dúr szonáta
Johann Joachim Quantz: G-dúr triószonáta
Johann Sebastian Bach: F-dúr kétszólamú invenció (Oromszegi Ottó átirata)
Johann Christoph Pepusch: e-moll triószonáta
Joseph Bodin de Boismortier: F-dúr triószonáta
Franz Benda: G-dúr triószonáta

A Vox Arborum Kamarazenei Műhely 2008-ban alakult, repertoárján a barokk és a bécsi klasszika művei mellett szerepelnek reneszánsz művek átiratai és 20. századi zenék is.

Az együttes elkötelezett az igényes, de kevésbé ismert barokk és klasszikus zenék megszólaltatása iránt. Kiemelt feladatuknak tekintik a fafúvós hangszerekre írt, ritkábban játszott kompozíciók felkutatását és előadását.

Az előadói apparátus az aktuális feladatok függvényében változhat, de általában 3-5 hangszerre írott műveket szólaltatnak meg; időnként – ha a feladat elég érdekes és a hangzás megkívánja – a fafúvósok mellé billentyűs, vonós vagy rézfúvós zenész barátjuk is társul egy-egy produkcióhoz.

A Vox Arborum tagjait elsősorban az értékrendbeli azonosság köti össze, a színvonalas, zömében 17-18. századi művek előadása során törekszenek – a minél inkább korhű előadásmód mellett – az élő zenélésben rejlő spontaneitás lehetőségének maximális kihasználására. A különböző hangszínek egységes, de árnyalatokban gazdag hangzássá formálása, a dinamikai árnyalatok kidolgozása és a változatos artikulációs lehetőségek kiaknázása jelentős mértékben motiválja őket a közös munkára.

Ajánlatunk


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

komédia, szerencsejáték egy részben

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!