Jegyvásárlás


Program


Vivaldi árvaházi koncertjei 2.

Vivaldi árvaházi koncertjei 2.

A koncert különleges címe arra a korszakra utal, mikor Antonio Vivaldi a velencei Pio Ospedale della Pietà árvaházban tevékenykedett.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 12. vasárnap, 19:30

1703 szeptemberében került állásba, mint a Pietà maestro di violino-ja, de kezdetektől fogva tanított oboát és viola all'inglese-t is. Kinevezését évről évre meghosszabbították, majd 1709-ben takarékossági okokból felfüggesztették állásából.

Francesco Gasparini (az intézet akkori igazgatója) betegeskedése révén Vivaldi ismét egyre nagyobb lehetőségekhez jutott a Pietà falain belül, ekkor vette kezdetét zeneszerzői munkássága is, műveit az intézmény zenekarával adatta elő. 1704-1712 között írta első szonátáit és versenyműveit.

Ebbe az alkotói korszakba szeretnénk visszavarázsolni minden kedves érdeklődőt, aki megtisztel minket jelenlétével koncertünkön!

Közreműködik:

Lakatos György – fagott
Concerto Armonico
Koncertmester: Homoki Gábor
Művészeti vezető: Spányi Miklós

 

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!