Jegyvásárlás


Program


VISITDEBRECEN - Budapest Bár/Párizsi absztraktok kiállítás

VISITDEBRECEN - Budapest Bár/Párizsi absztraktok kiállítás

A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert kuplékat, filmslágereket, táncdalokat és egyéb kedvelt dallamokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, swing, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra.

Budapest Bár: Ha megtehetnéd – lemezbemutató koncert

A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert kuplékat, filmslágereket, táncdalokat és egyéb kedvelt dallamokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, swing, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra. Különleges zenei élményként, tökéletesen házasítják a különböző stílusokat, a legkiválóbb hazai énekeseket is bevonva.

A produkció teljesen egyedi és világszínvonalú, csaknem tizenöt éve adnak teltházas koncerteket az ország és a világ legfontosabb koncerttermeiben, színházaiban.

Legfrisseb lemezük – melyre régi koncert kedvencek mellett újabb feldolgozások és négy új, a Budapest Bár énekesei által írt dal is felkerült – témája örök: vágy és szerelem.

Énekesek: Frenk, Keleti András, Lovasi András, Mező Misi, Németh Juci, Szűcs Krisztián, Tóth Vera

Zenekar: Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Richárd, Kisvári Bence, Ürmös Sándor.

Ajánló


A XIV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2022 január 12. és 17. között kerül megrendezésre.

Kocsák Tibor-Somogyi Szilárd-Miklós Tibor: Abigél

Műsor: R. Strauss: I. (Esz-dúr) kürtverseny, op. 11 R. Strauss: Don Juan, op. 20