Jegyvásárlás


Program


zzViktória

zzViktória

A különleges darabban nemcsak különböző zenei motívumok keverednek – például az amerikai dzsessz és a magyar népzene –, de két táncos-komikus és két szubrett is feltűnik, még több humoros helyzetet teremtve.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 12. szerda, 19:00

Viktória

Ábrahám Pál, a kalandos életű zeneszerző Viktória című műve elrugaszkodik a műfaj szigorú értelemben vett hagyományaitól. Igazi slágeroperettet írt, amihez Béres Attila 2013-ban olyan látvány- és szövegvilágot álmodott meg, amely mindenkiről, mindenkihez szólóvá teszi. A Viktória csodás történet arról, hogy az igaz szerelem mindent legyőz, így háborút, fogolytáborokat, országhatárokat, még az egymástól távol töltött éveket is.

A különleges darabban nemcsak különböző zenei motívumok keverednek – például az amerikai dzsessz és a magyar népzene –, de két táncos-komikus és két szubrett is feltűnik, még több humoros helyzetet teremtve. Egykori sikerelőadásunk most visszatér, hogy sztárszereposztásban újra felcsendüljenek az olyan jól ismert slágerek, mint a Csak egy kislány van a világon, az Ahol az ember felmászik a fára vagy a Good night, de a Honvéd banda szól a Stefánián sem marad el.

Közreműködik: a Színház Énekkara, a Színház Balettkara és a Színház Zenekara.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!