Jegyvásárlás


Program


Vigyázat, érzelmek!

Vigyázat, érzelmek!

A Petőfi Musical Stúdió előadása műfajilag nehezen behatárolható. Az alakok kitaláltak, a problémák, örömök, félelmek, sikerek és kudarcok – mondjuk úgy összefoglalva: az érzelmek – nagyon is valósak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 27. szombat, 19:00

Vigyázat, érzelmek!
zenés-verses drámaszínház

A Petőfi Musical Stúdió előadása műfajilag nehezen behatárolható. Az alakok kitaláltak, a problémák, örömök, félelmek, sikerek és kudarcok – mondjuk úgy összefoglalva: az érzelmek – nagyonis valósak. Egyetlen különleges nap történetét láthatjuk majd, ahol ezúttal senki nem bújhat el az érzelmei elől.
Ha csak azt hallgatnánk végig, kit mi bánt, vagy minek örül, talán fárasztó és unalmas lenne... bár mostanában ezt is nehezen halljuk és hallgatjuk meg egymástól. Ezért ezeket az "érzelmeket" versek és dalok hálójában, olykor kicsit "kívülről nézve magunkat" próbáljuk meg közösen kibogozni. És ha válaszokat nem is találunk mindenre, azért a kérdéseket felvetjük, hátha...

Játsszák:
Baki Virág, Csizmadi Fruzsina, Demjén József, Erményi Gábor, Kovács Petra Eszter, Mile Viktória,
Mile Zoltán, Péter Dorka, Petresevics Kitti, Reitter Benedek, Szabados Laura, Szabó Laura,
Szabó Vivien, Szontagh Julcsi, Ujvári Mátyás, Vanek Andor, Varga Szabolcs, Varga Vivien,
valamint Baukó Bernadett, Borosán Eszter és Potyó Krisztián

Írta: Potyó Krisztián
Mozgás: Borosán Eszter
Zenei munkatárs: Kéménczy Antal
Stúdióvezető: Bősze Sándorné
Rendezte: Borosán Eszter és Potyó Krisztián

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!