Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások



Mi a viselet aranyszabálya estélyeken? Lehet-e a zene alatt táncpartnert fürkészni? Idős-fiatal pár találkozása esetén mi a bemutatkozási sorrend? Mi a hivatalos "táncrendje" az estélyeknek? Milyen titkos üzeneteket rejt egy álarc, egy legyező vagy egy kesztyű? Miként terítünk és étkezünk hivatalos fogadásokon, esteken? Hogy készültek az úrilányok az első bálra? Miként léphetett be anno a hölgy egy bálterembe? Mit üzennek nonverbális jelzéseink? Mit diktál a színházi illem?

Az egykori teadélutánok és szalonok által megvitatjuk a társasági élet fortélyait. Bepillantunk az angolszász országok előkelőségeinek teadélutánjaiba: az étkezési szokásokba és a teadélutánok kifinomultságába. Az interaktív előadás során górcsó alá veszünk praktikákat, amelyek által kifinomult, nőies megjelenésünk lehet, érintve az öltözködést, a smink és hajviseletet és a non-verbális jelzéseket. Múlt és jelen között utazunk majd az interaktív workshop-előadás során.

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

Ajánló


Az alábbi területekre érvényes a belépőkártya: Szálkahalmi tanösvény, Hortobágy‐halastavi tanösvény, Górési tanösvény és Fekete‐rét tanösvény, A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. kezelésében…

Családi programunk egy vezetett túrával indul a turjánvidék fokozottan védett láprétje mentén, majd a Pákász-tanya bemutatópontunkon folytatódik.

Egy este, ahol 2 felvonásban a táncé a főszerep

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!