Jegyvásárlás


Program


VideóSOKK: luckeY és Beniipowa VIP

VideóSOKK: luckeY és Beniipowa VIP

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 15:00

A VideóSOKK csapata most egy hatalmas bejelentéssel készült, hiszen a hazai YouTube gamer világ két meghatározó személyiségét hozza el közönségének augusztus 26.-án. A Lurdy Moziban Budapesten nem mással tudsz találkozni, mint luckeY-val és BENIIPOWA-val.

luckeY fiatal kora ellenére elképesztő követő bázist épített ki, csatornáján már több mint ötszázezer feliratkozó található.  Imádja a Fifát és a Minecraftot, a játékokon kívül a kihívás videókkal is megbirkózik; legnézettebb videója, a Bean Boozled kihívás melyet a barátnőjével készített el, már 1 millió 380 ezer megtekintésnél jár. Beni csatornája gaming és vlog tartalmakkal foglalkozik vegyesen, ez a kombináció pedig változatosan képes szórakoztatni a közönségét. Beni sok más egyéb mellett CS-zik, Minecraftozik, kihívásokat teljesít, és unboxingol. Gyere el és találkozz velük te is augusztus 26.-án, hiszen rengeteg izgalmas programmal várjuk vendégeinket.

Amennyiben VIP jegyet vásárolsz a programod 10:00-kor vagy 15:00-kor kezdődik. A VIP jeggyel rendelkező vendégeink láthatnak eddig még soha nem látott premier videókat. Részt vehetnek egy kvízműsoron értékes ajándékokért, ezen felül játszhatnak kedvenc videósaikkal egy közös kihívásban. Kérdezhetnek luckeY-tól és BENIIPOWA-tól, és még készülünk nekik egy meglepetés programmal is majd végül sor kerül a dedikálásra. Minden VIP jeggyel rendelkező vendégünk egyedi VideóSOKKos ajándékot kap a regisztráció során. A VIP jegyesek regisztrációja fél órával a kezdési időpont előtt fog megkezdődni.

A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.

A program változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!