Jegyvásárlás


Program


VideóSOKK: Gery és Dani Channel VIP

VideóSOKK: Gery és Dani Channel VIP

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 25. péntek, 15:00

A VideóSOKK már hatodszorra hozza el neked legkedveltebb videósaidat. Most augusztus 25.-én a megszokott helyszínen a Lurdy Moziban Budapesten nem mással találkozhatsz, mint Dani Channellel és Geryvel. 

Gery elképesztő sebeséggel hódította meg a hazai YouTube világát, hiszen csatornáját mindössze egy éve üzemelteti, de már majd 150 000 feliratozóval rendelkezik. Dani pedig fiatal kora ellenére elképesztően minőségi és érdekes vieókat gyárt, már több csatornával is rendelkezik. Mindkettőjük csatornáján találhatsz gaming, Minecraft, vlog és kihívás videókat is. Szívesen találkoznál velük te is? Augusztus 25.-én a VideóSOKKon megteheted.

Ha VIP jegyet vásároltál a programod 15:00-kor kezdődik. VIP vendégeink részt vehetnek egy kvízjátékon értékes ajándékokért, láthatnak exkluzív premier videókat, részt vehetnek közös kihívásokba a videósokkal és interaktív játékokkal is készülünk a részt vevők számára. Ezen felül minden jegyvásárlót meglepetés programmal várunk. Amennyiben VIP jegyet vásárolsz egyedi VideóSOKKos ajándékokkal várunk a regisztrációnál.   A VIP jegyesek regisztrációja fél órával a kezdési időpont előtt fog megkezdődni 14:30-kor.

A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.

A program változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!