Jegyvásárlás


Program


Vidám mesék-Miau- bábelőadás

Vidám mesék-Miau- bábelőadás

Bábelőadásunk a békésen szunyókáló kutyusról szól, akit legszebb álmából ébreszt fel valaki: Miau!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 5. vasárnap, 11:00

V. Szutyejev
Vidám mesék: MIAU
bábszínpadra alkalmazta: Erdélyi Erika


Nemzedékek olvasták, nézegették, szerették Vlagyimír Sztutyejev kedves, tanulságos meséit. Ma is sok kisgyerek kedvence a süni, a kispipi, a cica, vagy éppen a kutyus.

Bábelőadásunk a békésen szunyókáló kutyusról szól, akit legszebb álmából ébreszt fel valaki: Miau!

Vidám bújócskázás kezdődik, s a kiskutya megtalálja a kakast, a kisegeret, a morcos házőrző kutyát, a méhecskét, a halacskát, a békát, és végre valahára a cicát!

Zene: Szula Miklós – Erdélyi Erika

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!