Jegyvásárlás


Program


VI. Országos Team Slam Poetry Bajnokság

VI. Országos Team Slam Poetry Bajnokság

Ha slam poetry-ről van szó, akkor az ősz az egyéni, a tavasz pedig a csapatbajnokság ideje, immáron hatodik alkalommal! Az országos verseny döntő eseményére, aminek megszokottan a Trafó ad helyet, a legjobb formációk jutnak be és veszik fel a kesztyűt a 2017-es nyertes Munkatársak (Maier Péter és Juhász Márton) ellen.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 6. vasárnap, 19:00

2018-ban is az ország minden szegletéről jelentkezhettek a színpadra vágyók, de a VI. Országos Team Slam Poetry Bajnokság döntőjén az áprilisi elődöntőkből bekerült legjobb formációkhoz lesz csak szerencséje a közönségnek. A 2-5 fős csapatok új saját szerzeménnyel készülnek, 4perc 15másodpercük van és ez idő alatt csak az számít, amit és ahogyan mondanak. A kellék-, jelmez- és hang/fénytechnika használata tilos, azonban a témaválasztásban teljes a szabadságuk, így idén is sokszínű és izgalmas előadásokra számíthatunk! A performanszokon túl a színvonalat vendégelőadók, az Amoeba zenekar és a Kiégő Izzók csapata biztosítják, az est házigazdái pedig idén is Szabados-Mavrák Kata és Német Péter Zeek.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!