Jegyvásárlás


Program


VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT

VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT

Pásztor Erzsi Kossuth, Jászai Mari, Balázs Béla- díjas Érdemes művészről – Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 10:30

VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT | PÁSZTOR ERZSI-ről Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura

PÁSZTOR ERZSI
TOPOLCSÁNYI LAURA

Pásztor Erzsi Kossuth, Jászai Mari, Balázs Béla- díjas Érdemes művészről – Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura. Elsősorban komikai tehetségéről ismerjük, de nem áll távol tőle a tragikomédia sem. Legismertebb alakításai közé tartozik a Szabó István által rendezett Tűzoltó utca 25., a Veri az ördög a feleségét, amelyért neki ítélték a Filmszemle „legjobb női alakításának” díját, emellett sokan emlékeznek a Kísértet Lublón vagy az Angi Vera című filmbeli szerepére, valamint a Szomszédok Janka nénijeként nyújtott alakítására. És akkor még a színházi szerepeit nem is említettük! Most….fogjuk!!!

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!