Jegyvásárlás


Program


Veréb Tamás - Dualitás - Pop és musical show

Veréb Tamás - Dualitás - Pop és musical show

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 6. szombat, 19:00

Veréb Tamás - akit musical előadásokból és televíziós műsorokból is jól ismerhetnek - exkluzív élőzenés esttel várja a színház és könnyűzene szerelmeseit. A koncert zenei anyaga sajátos köntösben mutatja be Tamás eddigi színházi szerepeit és könnyűzenei munkásságát. Az előadást élőzenés kíséret, vizuális effektek és táncművészek közreműködése teszi teljessé. Legyenek Önök is részesei egy kellemes, feltöltő utazásnak ebben a két, egymástól nem is olyan távoli zenei világban!

 

Jegyár: 2900 Ft

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

bohózat két felvonásban

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!