Jegyvásárlás


Program


Vastag Csaba koncert

Vastag Csaba koncert

Vastag Csaba hosszú évek óta a magyar zenei élet meghatározó egyénisége. Az energikus, maximalista énekes, berobbanása óta háromszoros Fonogram-díjas előadó lett, platinalemezek és megszámlálhatatlan egyéb zenei és művészeti díj tulajdonosa.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 29. szombat, 19:30

Az idei koncertturnénak Csaba a NEON címet adta, mely szó görögül magában hordozza a megújulást. A nagysikerű CONECTO és OPTIMUM lemezek és a tavalyi évi NEON-turné után az idei évben is szeretné, ha egyre többen tartanának Vele.

Az ez évi turné egyik nagyon fontos állomása a Városmajori Szabadtéri Színpadon megvalósuló koncert, melyen igazi, különleges zenei élményre számíthatunk.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!