Jegyvásárlás


Program


Várkert Jóga - Sugár Bercivel

Várkert Jóga - Sugár Bercivel

Sugár Bertalan több, mint 15 éve jógázik, pedig sosem gondolta, hogy egyszer hivatászszerűen is ezzel fog foglalkozni. Kilenc év ashtanga gyakorlás után, családi nyomásra kezdett bele élete első jógaoktató képzésébe, azóta folyamatosan tanít.Gyakorlásában az igazi áttörést mesterével, Jani Jaatinennel – avatott nevén Gokulacandrával – való találkozása hozta, akinek metódusát azóta is gyakorolja és tanítja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 30. hétfő, 19:00

A Gokul metódus a „bandhák” vagyis az energetikai testben rejlő erőközpontok fejlesztésére helyezi a hangsúlyt és azok helyes használatát teszi a fókuszba.A Gokul Vinyasa egy tradicionális, holisztikus megközelítésű gyakorlás, ami nem csak a fizikai test minden apró szegletét, de az elmét is kellőképpen átmozgatja, így hozva szinkronba a gyakorlót saját önvalójával.

Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de kérjük, hozz magaddal saját jógamatracot mert a járványveszély miatt azt nem tudunk biztosítani. 

Öltözési lehetőséget sajnos csak a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezz jógához megfelelő kényelmes, a mozgást nem akadályozó jógaöltözékben és vizet is hozz magaddal.

Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.

A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Ajánló


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!