Jegyvásárlás


Program


Várkert Jóga - Jordán Adél

Várkert Jóga - Jordán Adél

"Az a másfél négyzetméternyi terület, ami a matracod, és az a másfél óra, amit jógára szánsz, leképezi, hogy hol tartasz jelenleg az életedben. Mennyire vagy elfogadó magaddal és a világgal, mennyi ítélkezés van benned, mennyi elfogadás, elengedés, és mennyi türelem"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 19. hétfő, 19:00

"Amikor elhívok valakit jógázni akkor általában az első mondata az, hogy nem vagyok elég.... flexibilis, erős, laza, hajlékony. Aztán amikor gyakorol, és megtanulja nem összehasonlítani magát másokkal, elfogadni, ahol tart, türelemmel szemlélődni a gyakorlása felett, és elengedi az akarást, akkor váratlanul megszületik egy -egy ászana (póz). Szeretem azokat a szavakat, amelyek számomra a jógagyakorlás során a gerincez kapcsolódnak. Úgy, mint gerincesség, egyenes hát, kötöttség, merevség hajlékonyság, rugalmasság, oldottság. nem véletlenül használjuk ezeket a fogalmakat lelki értelemben is. A jógával és a gerinc mozgatásával lelki, spirituális fejlődésünk útján is előbbre jutunk." Jordán Adél

A Várkert jógára szóló a jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 óra időtartamra (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. 

Kérjük jógamatracot, kényelmes, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal, amennyiben teheted már jógaöltözetben érkezz. 

Gyertek párban/párosan, hozz magaddal egy barátod is – csak online érvényesíthető kedvezmény! 2 db jegy vásárlása esetén 10% kedvezményben részesülsz!

Az jóga óra hossza kb. 90 perc

A házirend itt érhető el

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!