Jegyvásárlás


Program


Várkert Jóga - Drahos Eszterrel - Pilates

Várkert Jóga - Drahos Eszterrel - Pilates

Drahos Eszter egy derékfájás miatt szakember tanácsára kezdte el a Pilatest, mint alternatív megoldást a fájdalmakra. Szakember tanácsára kipróbáltam a Pilatest, mint egy alternatív megoldást a fájdalmamra. Fél év rendszeres gyakorlás után a derékfájdalom elmúlt és már csak igen ritkán jött elő újra.

Mint mindenki, aki megtapasztalta egy mozgásforma áldásos hatását Eszternél is elérkezett az idő, hogy másnak is megmutassa, milyen hatékony is a Pilates.

„Örülök, hogy már nem csak én, hanem az elmúlt tíz évben a vendégeim is megtapasztalják, hogy teljesen más életminőség úgy élni, hogy a testünk kiszolgálja a mindennapjainkat. A Pilates visszaadja a vitalitást, erősebbé, jókedvűvé tesz, és felpezsdíti az elmét.

Az órán nem az izomtömeg növelés, hanem a szép tónusos és rugalmas izomzat kiépítése a cél. A gyakorlatok alatt megtanulunk koncentrálni a légzésre, a helyes tartásra és a pontos kivitelezésre.

Megtanuljuk használni az erőközpontot ami megadja a Pilates mozgás alapját és kiindulópontját.”

“A sportban és az életben is arra kell összpontosítanod, amit akarsz!”  – Andrew Matthews

Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de kérjük, hozz magaddal saját jógamatracot mert a járványveszély miatt azt nem tudunk biztosítani.

Öltözési lehetőséget sajnos csak a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezz jógához megfelelő kényelmes, a mozgást nem akadályozó jógaöltözékben és vizet is hozz magaddal.

Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.

A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

Ajánló


„Szerencsés vagyok, hiszen az elmúlt években közel 100 nemzetközi koncertet adtam, és közben…

Jöjjön el Budapest egyik legújabb és izgalmas tematikus sétájára, amelyen bemutatjuk a középkori…