Jegyvásárlás


Program


Várj, míg sötét lesz

Várj, míg sötét lesz

Valódi izgalmak, valódi feszültség: valódi krimi. E méltán világhírű darab igazi színházi csemege, a szórakoztató borzongás garantált.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 15. péntek, 19:00

Frederick Knott
VÁRJ, MÍG SÖTÉT LESZ

Három betörő keres egy elveszett játékbabát, de szándékaik csöppet sem tisztességesek.
A rejtélyes játékszer ugyanis olyan dolgot rejt, amiért sok mindenre képesek lennének. Bár csak egyikük tudja pontosan, mi is az. Mindenre elszántak és magabiztosak, hiszen az útjukban csupán egy ártatlan, vak nő áll. Mi sem egyszerűbb: indulhat a szemfényvesztés.
Ám az idő fogy, akár csak a türelem, a baba látszólag sehol, és egyre bizonytalanabb, hogy a végén ki fog sötétben tapogatózni. A feszültség tapintható, és egyre kevésbé világos ki kivel van. Vagy ki ellen… Arra pedig végképp nem gondolt senki, hogy ebben az egyre sötétebb hajszában végül az érzelmek is fellobbannak.
Valódi izgalmak, valódi feszültség: valódi krimi. E méltán világhírű darab igazi színházi csemege, a szórakoztató borzongás garantált.
Mészáros Tibor a debreceni Csokonai Színház vezető művésze, számos díj és elismerés birtokosa. Nagy öröm számunkra, hogy ebben az évadban sikerült megteremtenünk a lehetőségét, hogy személyében nézőink megismerhessenek egy kiváló gondolkodású, nagyszerű stílus- és humorérzékkel megáldott alkotót.

Szereposztás:
Susie (egy nő): KUTHY PATRÍCIA
Mike : RÁK ZOLTÁN
Roat (úriemberek, de nem talpig): TÓTH ZOLKA
Carlino: NAGYIDAI GERGŐ
Gloria (egy furcsa lány): VARGA FEKETE KINGA e.h.
Sam (Susie férje): GYURIS TIBOR

Díszlet- és jelmeztervező: ONDRASCHEK PÉTER
Színpadi mozgás: KATONA GÁBOR
Súgó: NAGY ERZSÉBET      
Ügyelő: SÁRKÖZI ISTVÁN
Rendezőasszisztens: FÜLÖP ANGÉLA

Rendező: MÉSZÁROS TIBOR


Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!