Jegyvásárlás


Program


Varga Dániel Quartet, vendég: Ávéd János

Varga Dániel Quartet, vendég: Ávéd János

A KUG, azaz a Grazi Művészeti Egyetem zeneszerzés mesterszakát végző, 27 éves nagykanizsai származású szaxofonos, hangszerelő és zeneszerző Varga Dániel fő zenei hatásai igencsak sokszínűek: a hard-boptól és modális jazztől a 70-es évek fúziós és rock zenéjén át egészen a kortárs modern jazzig, vagy popzenéig mindent meghallgat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 5. kedd, 20:00

Ezek az inspirációk csapódnak le két önálló projektjében is – a Moped Loewen friss progresszív jazz rockot játszik, míg az Opusban most színpadra lépő, saját nevét viselő nemzetközi felállású kvartettje modális és szabad zenei elképzelésekből kiinduló, lírai hatásokat sem nélkülöző kortárs jazzt művel.

Varga Dánielre, saját bevallása szerint, már gyermekkorától komoly zenei hatással volt két honftársa, a gitáros Fenyvesi Márton és a szaxofonos Ávéd János. Nagy öröm volt számára, amikor első felvételeinek keverési és hangmérnöki munkáihoz sikerült megnyernie Fenyvesi közreműködését, nem is beszélve arról, amikor a gitáros a Varga Dániel Quartet rendes tagjává vált. Mostani koncertjük különlegessége, hogy arra másik példaképét, Ávéd Jánost is sikerült elhívnia vendégként. A csapatot a horvát Ivar Krizic bőgős és a brazil Matheus Jardim dobos személyében az egyik legjobb fiatal nemzetközi ritmus szekció támogatja.

Közreműködik:

Varga Dániel - altszaxofon
Fenyvesi Márton - gitár
Ivar Krizic - nagybőgő
Matheus Jardim - dob
vendég:
Ávéd János - tenorszaxofon

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!