Jegyvásárlás


Program


Varázslatos Kispest - a papi hivatás kulisszatitkai - látogatás a Nagyboldogasszony templomba

Varázslatos Kispest - a papi hivatás kulisszatitkai - látogatás a Nagyboldogasszony templomba

Új programsorozatot indít a KMO, melynek keretében az érdeklődők különböző szakmákat ismerhetnek meg testközelből Kispesten. Betekintést nyerhetnek olyan hivatásokba és kulisszatitkokba, melyekbe külső szemlélőként nem nyerhetnek bepillantást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 9. csütörtök, 17:30

Varázslatos Kispest - a papi hivatás kulisszatitkai
Látogatás a Nagyboldogasszony templomba

Februárban a Kispest TV, márciusban a papi hivatás (látogatás a Nagyboldogasszony templomba), áprilisban a Kispesti Uszoda,  májusban pedig Skoda Éva (a Helikon Kulturális Egyesület elnöke) kispesti festőművész kulisszatitkaiba nyerhetünk betekintést.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!