Jegyvásárlás


Program


Varázsfuvolácska - Rátonyi Róbert Színház

Varázsfuvolácska - Rátonyi Róbert Színház

Varázsfuvolácska - operabeavató mesejáték 3-12 éves gyerekeknek, Mozart: Varázsfuvola című operája nyomán, kb. 45 percben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 15. szombat, 10:00

Varázsfuvolácska - Rátonyi Róbert Színház

Megjelennek, és játszanak, énekelnek, táncolnak az opera legfontosabb szereplői, úgymint
Az Éj Királynője - Sarastro, Pamina - Tamino, Papageno - Papagena.

Felcsendülnek a legismertebb dallamok, zenei részletek, felvételről és zongorakísérettel, egy olyan színpadi játék keretében, amely az eredeti történet leegyszerűsítése a gyerekek számára, sok humorral, bájjal.
Mindezt egy Mesélő teljesíti ki, aki a gyerekeknek érthetővé teszi a történetet, interaktív feladatokkal bevonja őket a mesébe, és összeköti a szereplők jeleneteit

A gonosz Éj királynője ráveszi a gyanútlan ifjú Taminot, hogy keresse meg Paminát, a lányát, akit Sarastro, egy bölcs pap őriz, hogy megvédje anyja befolyásától. Tamino meglátja Pamina képét, szerelmes lesz belé és a keresésére indul. Az erdőben találkozik Papagenoval, aki segít neki. 3 próbát kell kiállnia Taminonak, hogy elnyerje Pamina szerelmét. Papageno is megtalálja a párját Papagena személyében.                                                                                                                                        

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!