Jegyvásárlás


Program


Váradi Tibor: Lélektől lélekig – a harmonikus párkapcsolat titkai

Váradi Tibor: Lélektől lélekig – a harmonikus párkapcsolat titkai

Az ember alapvetően társas lény, ezért életét nagymértékben meghatározzák a kapcsolatai. Ezek közül az egyik legfontosabb a párkapcsolat: azzal a személlyel való kapcsolatunk, akit társul választunk, akivel összekötjük az életünket, aki hitvesünkként ott van velünk a mindennapokban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 13. péntek, 18:00

Ízelítő Váradi Tibor korábbi előadásainak a témáiból:

- Hogyan találhatom meg az ideális párom?
- Mit lehet tenni annak érdekében, hogy megmaradjon a kölcsönös szeretet és bizalom egymás felé?
- Mi a harmonikus párkapcsolat hét aranyszabálya?
- Hogyan érthetem meg jobban a partnerem?
- Miért romlik meg a viszonyom azzal, akit valaha a legjobban szerettem?
- Hogyan lehet megelőzni, hogy válságba jusson a kapcsolatunk?
- Hogyan tud megújulni a párkapcsolatom/házasságom?

„Az ember alapvetően társas lény, ezért életét nagymértékben meghatározzák a kapcsolatai. Ezek közül az egyik legfontosabb a párkapcsolat: azzal a személlyel való kapcsolatunk, akit társul választunk, akivel összekötjük az életünket, aki hitvesünkként ott van velünk a mindennapokban.
A párkapcsolat nagyon fontos kérdéseket vet fel az ember számára. Azt mondhatnánk, hogy szembesít minket az élet összes kihívásával: például hogy miként kezeljük az érzelmeinket, hogyan osszuk meg egymással a gondolatainkat, milyen módon engedjünk szabad áramlást a bennünk lévő szeretetnek és hogyan legyünk odaadóak a másik ember felé. A harmonikus párkapcsolaton belül megszületik a szavak nélküli kommunikáció, amely szívtől szívig, lélektől lélekig ér.”
 
Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész

1995 óta több mint hétszáz előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, magyarság, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó előadások mellett rendszeresen tart tanfolyamokat és táborokat is.

A testi, lelki és szellemi egészség jegyében eddig tizenegy könyve és számos további kiadványa jelent meg. A Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai sorozat részletesen foglalkozik a leggyakoribb betegségek fizikai és lelki aspektusaival, a gyógyulás természetes lehetőségeivel. Az evangéliumokról szóló könyvsorozat a négy evangélium mélyebb megértéséhez ad szellemtudományi értelmezést. Szellemtudomány címmel megjelent kötetei pedig betekintést adnak az ember és a létezés, illetve a bölcsesség és a szeretet útjának titkaiba. További kiadványok: Az egészséges életmód alapjai; „Isten, áldd meg a magyart…”; Gabonaételek – A Nap ajándékai, Napfényes receptfüzetek.

Tevékenységét a Napfényes Élet Alapítvány szervezésében végzi. Az alapítvány szervezi előadásait, adja ki és gondozza írásait, illetve az előadásairól készült kép- és hangfelvételeket.

Kezdeményezésére az alapítvány önkéntesek bevonásával karitatív tevékenységeket is végez: hajléktalanoknak étel- és ruhaosztás, valamint erdőtakarítás és kórházlátogatás formájában.

Váradi Tibor kezdeményezésére és vezetésével több olyan szervezet jött létre a Napfényes Élet Alapítvány égisze alatt, melyek az emberek testi-lelki egészségét hivatottak segíteni (Napfényes Gyógyközpont, Napfényes Étterem, Napfényes Cukrászat).

Ajánlatunk


A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ajánló


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!