Jegyvásárlás


Program


Valentin napi ZSÉDA KONCERT

Valentin napi ZSÉDA KONCERT

Zsédenyi Adrienn, művésznevén Zséda többszörös Fonogram-díjas és EMeRTon-díjas magyar énekesnő.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 14. csütörtök, 19:00

1994-ben megalapította Szűcs Gabriellával, Kovács Péterrel és László Boldizsárral a Cotton Club Singers nevű együttest, melyel hat év alatt öt stúdióalbumot készítettek. 2001-ben távozott az együttesből,  szórókarrierbe kezdett. Első korongja 2002-ben debütált, saját művésznevét viselve, Zséda címmel. Legismertebb dalai: Fekete Rúzs, Adj még levegőt!, Rám valahol egy férfi vár, Hány Percet Élsz.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!