Jegyvásárlás


Program


Vademberek hajszája - KultúrKertMozi

Vademberek hajszája - KultúrKertMozi

Ricky, a dacos városi, kezelhetetlen srác a kissé furcsa, de szeretetteljes Bella néni és új kutyája, Tupac körében hamar otthonra lel, bár a zsémbes és magának való Hec bácsival nehezen találja a közös hangot. Amikor egy váratlan tragédia miatt Rickyt újra a gyermekvédelem felügyelete fenyegeti, a javítóintézet elől inkább hegyekbe menekül.

Vademberek hajszája / Hunt for the Wilderpeople
új-zélandi vígjáték, 101 perc, 2016
KultúrKertMozi

A Budapest Kertmozival együttműködésben a Klebelsberg Kultúrkúria kertjében

Ricky, a dacos városi kölyök új nevelőszülőkhöz kerül, Új-Zéland vadregényes tájaira. A kezelhetetlen srác a kissé furcsa, de szeretetteljes Bella néni és új kutyája, Tupac körében hamar otthonra lel, bár a zsémbes és magának való Hec bácsival nehezen találja a közös hangot. Amikor egy váratlan tragédia miatt Rickyt újra a gyermekvédelem felügyelete fenyegeti, a javítóintézet elől inkább hegyekbe menekül. Hec bácsi persze könnyedén rátalál, ám egy veszekedés és baleset miatt hetekre a dzsungelben ragadnak. Országos körözést adnak ki rájuk, és az újonnan törvényen kívülivé vált párosnak választania kell: vagy a saját fejük után mennek, vagy összefognak és megpróbálják együtt túlélni a nagy kalandot. (port.hu)

Rendező: Taika Waititi
Forgatókönyvíró: Taika Waititi
Operatőr: Lachlan Milne
Zene: Lukasz Pawel Buda
Vágó: Tom Eagles

Szereplők:
Sam Neill...................... Hec
Julian Dennison............ Ricky
Rima Te Wiata.............. Bella
Oscar Kightley.............. Andy
Cohen Holloway............ Hugh
Rhys Darby................... Psycho Sam

A Kerületkártya felhasználható. 

Ajánló


A veszprémi Csermák Antal Zeneiskola növendékeiből álló, többszörösen is versenygyőztes Gárdonyi Ifjúsági Kamarazenekar…

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban…