Jegyvásárlás


Program


Ütős zene világnapi koncert

Ütős zene világnapi koncert

Mi mással is ünnepelhetné a Zene világnapját egy zenekar, mint különleges muzsikával?!
A Miskolci Szimfonikus Zenekar, immár hatodik alkalomból szervez, e célból hangversenyt a Miskolci Egyetem Díszaulájában.

Zene világnapja a Talambával

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 2. péntek, 19:00

Ütős zene világnapi koncert

2019-ben Wolf Péterrel és barátaival ünnepeltük a Zene világnapját. A Vuk zeneszerzőjének tollából született csodás versenyműveket és zenekari darabokat hallhatta a közönség. Korábban volt már oratórikus koncert, világzenei lemezbemutató, játszottuk a Csillagok Háborúja zenéjét ihlető Planéták című zenekari szvitet, 2018-ban pedig Illényi Katicával ünnepeltünk. A Liszt Ferenc-díjas művész nem csak hegedűjátékával, hanem csodás énekhangjával és theremin előadásával is lenyűgözte a közönséget. Wolf Péter fantasztikus alkotásait zenekarunk mellett olyan nagyszerű művészek tolmácsolták, mint Balog József zongora- és Baráti Kristóf hegedűművész. A versenyművek mellett pedig egy igazán különleges filmzenei alkotás is felcsendült Cinefónia címmel. Folytatva a sort, 2020-ban szintén egy kivételes produkciót hozunk el a miskolci közönségnek. Vendégünk lesz a Talamba ütőegyüttes. Az ütőegyüttes elnevezés esetükben egy olyan baráti társaságot és profi zenészekből álló csapatot jelöl, akiknek életcéljuk a zenei műfajok széles repertoárjának bemutatása és ezen műfajok “megbékítése” egymással. Koncertjeiken így éppúgy találkozhatunk klasszikus, kortárs, könnyűzenei alkotások átirataival, amit rendszerint megfűszereznek egy csipet dzsesszel, népdalokkal, az afrikai törzsi ritmusokkal vagy éppen pörgős balkáni dallamokkal. Igazi crossover együttes, akik valódi XXI. századi muzsikával szórakoztatják a közönséget itthon és külföldön egyaránt. Az együttes nem először látogat el Miskolcra. Korábban is találkozhattunk velük például ifjúsági beavató koncerten, hiszen a fellépéseik mellett rendszeresen járják az országot, hogy a gyerekeket megismertessék a zenével, a hangszerekkel.
Egy igazán könnyed hangulatú estén vehetnek tehát részt a zenekedvelők október 2-án, a különleges atmoszférájú teremben a csodás Talamba Ütőegyüttes és a Miskolci Szimfonikus Zenekar jóvoltából. Egy biztos: a fantasztikus hangulat most sem maradhat el!

Közreműködik:
Miskolci Szimfonikus Zenekar
Talamba Ütőegyüttes
Vezényel: Antal Mátyás

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!